Camp Overwatch!
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte. 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind

 

 Alt den hjælp vi kan få - Alle

Go down 
4 deltagere
ForfatterBesked
Jack

Jack


Fulde navn : Jack Morrison
Alder : 55 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Kriger
Antal indlæg : 1946
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 10:52 pm

De havde været inde og snakke med kongen. Havde fået detaljerne. Hvor var Ana og dronningen sidst var blevet set, oplysninger om deres tilfangetagenhed, beskeden fra Akande, hvor de regnede med han nu hvor, spor osv... alle havde de lydt opmærksomt og var klar til at tage afsted til..

"Og I skal ikke gøre det alene."

"Hvad?" Jack havde rynket brynene, ikke glad for den ide. Det var ikke smart at tage en gruppe vagter med, det ville vække for meget opsigt og ikke være til hjælp.

Men det var ikke vagter. En anden eventyrsgruppe var hyret, de var gamle.. nej dronnings skæbne kunne ikke være i deres hænder. De bedste hænder, havde Jack påmindet, men nej. Ungt blod var der brug for, de ventede allerede på dem. De var kommet før var de. Havde åbenbart ikke brugt tid på kroen.

Jack bed en bemærkning i sig og bukkede kort for kongen "som De ønsker." havde han sagt og så var han gåët ud for at møde det 'nye' blod..
Tilbage til toppen Go down
McCree

McCree


Fulde navn : Jesse McCree
Alder : 37 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Rogue/skytte
Antal indlæg : 1931
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:00 pm

Reinhardt fnøs højlydt, ikke glad for tanken om at de ikke skulle kunne klage det alene. De var Overwatch! De bedtse, de stærkeste og de modigste! Der var ikke den quest de ikke kunne klare, ikke det tærren de ikke kunne komme igennem. De kunne alt! ... Men da Jack ikke brokkede sig yderligere, besluttede han sig for at følge med .. det kunne vel hellere ikke skade .. meget.

Torbjörn derimod var lettet. De var blevet ældre. De var ikke hvad de havde været. Med lidt held kunne ungdommen klare kampene og de kunne vise vej. Det øgede også Anas chancer.

McCree ruynkede brynene og så lidt på de gamle mænd ... og gamle var de. Han gik over og gav Jack et drillende dask. "Well, some of ya ain't young anymore. Might need help carryin' ya cane" drillede han, i håb om at løfte stemningen lidt.

Moira hævede et øjenbryn af kongen. Skulle de ikke kunne lare det alene? Hun regnede med at hun ville kunne klare det uden hjælp. Selvfølgelig betød det at de gamle tber kunne risikere at falde om på vejen. "I am still the greates sorcerer around" informerede hun sit hold.

Gabriel brummede og gik tavst med. Didn't much care one way or the other.
Tilbage til toppen Go down
Ashe

Ashe


Fulde navn : Elizabeth Caledonia Ashe
Alder : 39 år
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Skytte
Antal indlæg : 1848
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:08 pm

Ashe stod utålmodigt og ventede. Hun var ikke som den dag hun var blevet løsladt! Nu var hun vasket og redt... og i rent tøj. Hun havde den store hat på og den matchene kappe over sine skuldre. Crossbowen sad sikkert på hendes ryg. Det lange hår var ikke kun blevet ret, men også "klippet" ... faktisk havde hun bare skåret i en skarp frisyre... some change she felt she needed. (Så.. hendes ingame hårstil... tænkte hun har haft den anden indtil nu!) ... Hvornår kom denne 'erfarne gruppe' ? Hun havde mindet kongen om at hun havde massere af erfaring -_o... men her var de så.

Widowmaker stod tavst og ventede. Flere kokke fordærvede maden, som man sagde, og hun vidste ikke hvordan hun havde det med tanken om to grupper. Flere folk var en fordel, men to ledere var ikke. Hun kastede et kort blik mod deres 'leder', den lille, pjuskede rogue der altid larmede uanset hvad de foretog sig.

Sombra gabte lidt ".. maybe we should go ahead, hvis de er så erfarne kan de vil catche up?" sagde hun

Angela rynkede brynene af Sombra og rystede blidt på hovedet "they are to show us the way" informerede hun "besides, numbers will make for a safer trip."

Ashe fnøs lidt af Angela og skulle til at protestere, enig med roguen, da den anden gruppe ankom! Hun vendte sig mod dem og spærrede øjnene op. She hadn't seen most of them for fifteen years... but here they were. All of them. Reinhardt, Jack, Torbjörn, Moira? Moira var der og... hun mærkede en knude i brystet, Gabe. Gabe was out. And then... hendes blik stoppede på McCree og knuden blev større og hun mærkede vreden varme sit blod. Jesse.
Tilbage til toppen Go down
Lena

Lena


Fulde navn : Lena Oxton
Alder : 26
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Rogue
Antal indlæg : 1912
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:16 pm

Lena stod utolmodigt og ventede. Hun så mod Sombra og grinte lidt. "Heh, yeah, hvis de ikke snart er her, så .. " men før hun fik færdiggjort sætningen gik døren op, og deres ledsager kom ind .. og det var ikke bare vilken som helst gruppe de skulle følges med, det var .. "Overwatch..?" spurgte hun og så måbene på dem .. men .. det var da dem, ikke?

Zarya brummede utilfredst, for en gangs skyld var hun enig med deres rouge. De havde ikke brug for hjælp. "Hrmf. I do not like to say this, but I agree with Sombra" bekendtgjorde hun, før døren gik op. Hun rynkede brynene. "Old men and woman now" konstaterede hun. De havde måske været store engang, men ikke så store som Zarya!
Tilbage til toppen Go down
Jack

Jack


Fulde navn : Jack Morrison
Alder : 55 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Kriger
Antal indlæg : 1946
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:18 pm

Jack kom til at smile lidt af Jesse og brummede "you want a fight?" udfordrede han den unge knægt og rodede ham i håret........ og så fik de øje på den gruppe de skulle arbejde sammen med! En passende størrelse, de lignede eventyrer og.. han så overrasket på den hatteklædte skikkelse mellem de fremmede ansigter "Ashe?"
Tilbage til toppen Go down
McCree

McCree


Fulde navn : Jesse McCree
Alder : 37 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Rogue/skytte
Antal indlæg : 1931
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:23 pm

Reinhardt nikkede tilfredst og rettede sig op. "Ja! It is us, Overwatch!" buldrede han højt og stolt. Godt at de små nye, stadig kendet deres navn og virkede impone- hov vent! "I might be old, but I could take you any day!" udfordrede han krigeren!

McCree grinte til Jack og skulle til at svare, da han fik øje på gruppen. Og på Ashe .. især på Ashe. Som hun altid havde gjort, fangede hun hans blik og drog det mod sig. Ligemeget hvad, var det altid hende han så først i et rum, hende han altid ledte efter, uden at tænke over det ... og hende han aldrig havde regnet med at komme til at se igen. "Ashe" sagde han, hvad ellers kunne han sige? She looked good .. hun havde gjort noget ved sit hår. Det klædte hende.

Moira så lidt overraskede på den blonde kvinde og nikkede kort mod hende. "Elizabeth" sagde hun og smilte svagt. "Then we won't be working with complete idiots. That is fortunate"

Gabriel rynkede brynene og så Ashe an. Det var tydeligt de andre ikke havde regnet med at se hende her heller. Han nikkede kort til hende. "Long time no see" sagde han, i en stemme der stadig var hæs
Tilbage til toppen Go down
Ashe

Ashe


Fulde navn : Elizabeth Caledonia Ashe
Alder : 39 år
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Skytte
Antal indlæg : 1848
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:30 pm

Ashe trak vejret ind og prøvede at få styr på sig selv, men der var mange følelser lige nu. Lettelse, Gabriel var i live og han var her. Raseri. Hvorfor var han med dem? Ana, of course he was here to save Ana. So was Moira. Jesse. She was angry, so very angry. It felt so good to hear him say her name again, she wanted to punch him, to kick him, to make him feel sorry for what he did to her.. she wanted to.. to.... hun så væk fra ham, kunne ikke se på ham. Ville ikke se på de andre. Der var ingen i den gruppe hun ville have noget at gøre med, bortse fra to. "Moira" hilste hun og nikkede "should have figured it was you..." hun gik bestemt hen til Gabriel, forbi de andre, så ikke på Jesse igen, og gav ham et hårdt kram. She didn't care if he wanted one. It had been too freaking long.

Angela så overrasket på gruppen. Overwatch var det? Hun lod blikket glide undersøgende over de forskellige folk, det var let at gætte sig til hvem der var hvem. Den utroligt høje, bulrende mand var Reinhardt, der var ingen tvivl.. og den mindre mand ved hans side Torbjörn... der var hvad hun gik ud fra var Reaper, baseret på økserne ved hans side, en mand hun ikke huskede.. langt brunt hår, Jack? Nej.. der var en anden, blond.. det måtte være Jack? Eller... Lena vidste nok og så.. Moira. The demon eye. Hun rynkede brynene og lod blikket glide ned af troldkvinden. Hun havde hørt alle slags rygter om den anden magiker og få af dem gode.

Widowmaker hævede et øjenbryn af den højlydte mand. Well then. It was going to be one of those groups. Loud, both of them.

Sombra blinkede med øjnene og kom til at smile... "well well, famous people, aren't we lucky?"
Tilbage til toppen Go down
Lena

Lena


Fulde navn : Lena Oxton
Alder : 26
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Rogue
Antal indlæg : 1912
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:35 pm

Lena kunne ikke tro det. Det var dem. Virkelig dem! Legender! I kød og blod! "Hvor er det vildt!" udbrød hun og trippede på stedet. "Wow! I er .. de bedste! De bedste nogensinde!" sagde hun glad og så på dem med store øjne .. og på Ashe! Og the Reaper! .... de var også far og datter ... det måtte være længe siden de havde set hinaden, det gjorde het ondt at tænke på!

Zarya smilte skævt og fexede sin overarm. "Want to test that, old man?" spurgte hun udfordrende, klar på armlægning eller kamp!
Tilbage til toppen Go down
Jack

Jack


Fulde navn : Jack Morrison
Alder : 55 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Kriger
Antal indlæg : 1946
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:37 pm

Jack fulgte Ashe med øjnene der krammede Gabriel. He wanted to hug him too.. and her for the matter. But it was very clear that she was angry with all of them. Han så imod den entusiastiske pige der tydeligvis var en fan... han orkede ikke fans... han sukkede svagt og nikkede til dem "goddag" brummede han og gik hen for at møde gruppen "I'm Jack Morrison, we hear you were hired to help us retrive Ana and the queen?"
Tilbage til toppen Go down
McCree

McCree


Fulde navn : Jesse McCree
Alder : 37 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Rogue/skytte
Antal indlæg : 1931
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:44 pm

Reinhardt grinte stort til kvinden. "Bare kom an! Armlægning!" bekendtgjorde ha og så sig kort om, ingen borde ... "When we arrive at the next inn!" fortsatte han så. Torbjörn sukkede svagt og rystede på hovedet.

McCree rynkede brynene og sank en klump, mens han fulgte Ashe med øjnene ... og course she would hug Gabe. And of course she wouldn't as much as look at him .. han sukkede svagt, det var jo, hvad han kunne forvente.

Moira kastede et kort blik på den unge gruppe, da pigen plaprede, men holdt ellers sin opmærksomhedpå AShe. Det ar Ashe der var vigtig lige nu.

Gabriel blinkede overraskede, og efter lidt tøvene gengældte han krammet. "Hrm .. good to see you too" brummede han
Tilbage til toppen Go down
Ashe

Ashe


Fulde navn : Elizabeth Caledonia Ashe
Alder : 39 år
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Skytte
Antal indlæg : 1848
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:47 pm

Ashe slap Reaper og kom til at smile lidt ".. it's been too long. Should have been much earlier" sagde hun bestemt til ham. He should never have been in there. Hun gik derefter hen og gav Moira et kort kram "good to see ya."

Widowmaker fulgte i stilhed med i hvad der foregik, lige nu var hendes fokus på Jack.

Angela smilede og nikkede til Jack "Angela Ziegler, it is good to meet you"

Sombra grinede "I'm Sombra" sagde hun
Tilbage til toppen Go down
Lena

Lena


Fulde navn : Lena Oxton
Alder : 26
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Rogue
Antal indlæg : 1912
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:49 pm

Lena nikkede hurtigt. "Yeah I know!" sagde hun glad og smilte stort. "I'm Lena Oxton, and we're the Sirens!" fortsatte hun happy. "Det er rigtigt! Vi er klar til at tage afsted med det samme!"

Zarya brummede og nikkede bestemt til manden, så så hun mod Jack. "Aleksandra Zaryanova" .. hun skulede lidt mod Sombra, just in case
Tilbage til toppen Go down
Jack

Jack


Fulde navn : Jack Morrison
Alder : 55 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Kriger
Antal indlæg : 1946
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:51 pm

Jack så på hvert af medlemmerne som de præstenterede sig og nikkede kort "good to meet you." brummede han "it seems you are already familiar with us. We can talk more on the road." han så mod gruppen bag sig "let's get in the sattles, we have people waiting for us."
Tilbage til toppen Go down
McCree

McCree


Fulde navn : Jesse McCree
Alder : 37 år
Mand Gruppe : Overwatch
Rolle : Rogue/skytte
Antal indlæg : 1931
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:54 pm

Reinhardt nikkede tilfredst og begyndte at gå. "Ja. Jo hurtigere vi kommer afsted, jo hurtigere for vi Ana tilbage" sagde han tilfreds, mens Torbjörn nikkede enigt.

McCree rømmede sig lidt .. men hvad skulle han sige? Han nikkede en enkelt gang og gik mod udgangen, ikke sikker på han kunne holde ud at være her længere.

Moira sukkede svagt af krammet, men smilte lidt. "Hm .. it is" gav hun ret.

Gabriel nikkede til Ashe med et svagt smil. "It has" sagde han og begyndte også at gå.
Tilbage til toppen Go down
Ashe

Ashe


Fulde navn : Elizabeth Caledonia Ashe
Alder : 39 år
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Skytte
Antal indlæg : 1848
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:56 pm

Det var underligt at høre Jack give ordre igen... men også godt og velkendt. Hun nikkede lidt, på trods af sig selv, og gik over for at finde sin hest. De skulle afsted. Det handlede om Ana.

Widowmaker fulgte med ud og hente hest!

...

De hentede alle heste!

//out!//
Tilbage til toppen Go down
Lena

Lena


Fulde navn : Lena Oxton
Alder : 26
Kvinde Gruppe : The Sirens
Rolle : Rogue
Antal indlæg : 1912
Join date : 16/03/19

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitimeTors Maj 30, 2019 11:58 pm

Lena og Zarya var også hurtigt ude efter heste! Lena var meget spændt!

//out//
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Alt den hjælp vi kan få - Alle Empty
IndlægEmne: Sv: Alt den hjælp vi kan få - Alle   Alt den hjælp vi kan få - Alle Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Alt den hjælp vi kan få - Alle
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Lejrbål - Alle!

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Camp Overwatch! :: Adventure Group :: Storby-
Gå til: